Self created health

Wat is Self Created Health?

Soms word je overvallen door emoties. Vaak kun je niet eens vertellen wat het nu precies is. Self Created Health is een krachtige methode om achter de emotionele oorzaken te komen van pijnklachten. Door bewust te worden van de emotie kan de pijn (fysiek of emotioneel) geheeld worden.

Self Created Health is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken. Je gaat weer helemaal in je eigen kracht staan! Door middel van een eenvoudig Self Created Health protocol kun je een complete “bevrijding” en “loslaten” van al je klachten realiseren, met als resultaat dat je pijn verdwijnt, je emoties tot rust komen en je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling. De kennis van Self Created Health is in de afgelopen dertig jaar door Richard Gordon verzameld vanuit allerlei disciplines, zoals NLP, Ho’oponopono, de Helende Reis, EFT, het werk van Abraham Hicks, Byron Katy en vele anderen. Met Self Created Health heeft hij een unieke en effectieve combinatie gemaakt vanuit zijn eigen ervaringen en bevindingen.

Self Created Health bestaat uit zeven stappen en negen inzicht vragen, ongeacht hoe lang de klachten al bestaan, genetisch zijn of hardnekkig en schijnbaar onoplosbaar zijn. Door de zeven stappen te volgen is de kans uitermate groot dat de klacht zal verminderen en zelfs kan verdwijnen Deze methode word toegepast bij steeds terug kerende klachten.