Quantum-Animals

Quantum -Animals Hoe werkt dat precies?

Als ik een dier behandel is dat altijd bij het dier thuis. Het is belangrijk dat een dier in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving is. Eerst maak ik kennis met het dier, een moment van gewenning! Samen met de eigenaar van het dier overleggen we wat de klachten zijn. Daarna begint de behandeling. Als eerste begin ik met het dier te scannen, voelen waar de energie minder goed of juist teveel stroomt, daar waar een tintel, warmte of kou zich bevind, stroomt de energie niet optimaal. Dit noemt men een blokkade. En is het begin van een klacht. Waar de klacht zich bevind, kan de bron op een heel andere plek zitten Klachten bij paarden kunnen ook heel goed voort komen vanuit een foute zit van de ruiter. Of een niet goed passend zadel. Door een scheve zit kan het paard daar naar gaan lopen wat op den duur klachten bij het paard geeft. Het kan zijn dat de ruiter beenlengte verschil heeft of dat zijn of haar rechter of linker heup/ bekken gebied naar voren draait wat klachten bij het paard teweeg kan brengen. Een spiegeling van ruiter naar paard. Maar gelukkig kan dit verholpen worden met de technieken die ik in huis heb.

Door energetische energie te geven, word het zelf genezend proces geactiveerd en in werking gezet. Het dier krijgt net even dat zetje wat hij of zij nodig heeft om uit dat cirkeltje te komen om zichzelf te herstellen. Verbluffende reacties en zo ontzettend snel dat een dier al die blokkades kan opruimen. Zelfs botten gaan terug naar waar ze horen te zitten. Je ziet tijdens de behandeling dat het enorm veel doet, het dier wordt gaperig, ontspannen, keert in zich zelf of valt zelfs in slaap. Als het genoeg is weten ze het heel duidelijk aan te geven. Zelfs als er ergens anders nog een stoot energie naar toe moet, geven ze dat heel nauwkeurig aan door dat met de neus aan te wijzen of met dat deel voor mij te gaan staan wat hij of zij behandeld wil hebben. Als het genoeg is word dit haarfijn aangegeven.. Prachtig om te zien, zo puur! Bij de behandeling pas ik meestal Quantum – Touch, Quantum – Allergy en de Quantum – Share toe, dit om alles uit te sluiten. Klachten kunnen vanuit een Allergie ,Emotie of Stress voortkomen maar ook uit een verstoring in een bepaald systeem van het dier. Thuis test ik het dier alvast met Quantum – Allergy waar het zwak op test. Tijdens de behandeling gaan we hiermee verder en gaan het dier resetten totdat deze sterk test. Dit is vaak bij het dier een moment tot in zichzelf keren, je ziet op dat moment dat er iets gaande is. Een behandeling bij een dier duurt ongeveer een uur en werkt nog lang door. Het lichaam wordt als het ware flink aan het werk gezet, blokkades worden opgeruimd waardoor klachten verdwijnen. En wat zijn ze dankbaar, zo oprecht, zo eerlijk, zo puur, en zo verschrikkelijk fijn om mee te werken!

Ook is het mogelijk om deze behandeling op afstand te doen, want energie kent namelijk geen afstand. Als je nu in Amerika of in het zuiden van het land woont, het maakt niet uit. Een behandeling bij het dier thuis of zo ver weg, het is even sterk en krachtig..Zo bijzonder!

COMMUNICEREN MET DIEREN IS OOK EEN ONDERDEEL VAN MIJN PRAKTIJK.

Alles is mogelijk. Ook het in contact komen met dieren! Je hebt net als de mens verschillende persoonlijk heden, ook bij dieren is dat het geval. De één is vrolijk en zit lekker in het verhaal, de ander is kort van stof, en weer een ander is nors. Zo ook kan de een een hoge of juist een donkere stem hebben. Er is geen één hetzelfde. Ik functioneer als tussen persoon, als tolk! Heb jij bepaalde vraagtekens bij je dier, of waarom het dier een bepaald gedrag vertoont. Of weet je het even niet meer? Dan is dit zeker een aanrader voor iedere dieren lief hebber. Want elk dier heeft zo zijn eigen verhaal en zijn zo blij dat ze eindelijk gehoord worden.

Is dit iets voor jou?

Bedenk dan vijf vragen waar je graag een antwoord op wilt hebben. Stuur een mooie duidelijke foto met de naam en geboorte datum van je dier. Dan probeer ik contact te zoeken en ga met jou vragen in gesprek met jou dier. Hier kunnen verassende antwoorden uit voort vloeien. Op deze manier snap je jou dier ook beter, waarom hij dit soort gedrag vertoont b.v Ze proberen jou altijd iets duidelijk te maken, maar als dat niet lukt gaan ze in protest! Dan is dit wel een hele mooie manier om er achter te komen wat er aan de hand is. Communiceren met je dier geschied altijd op afstand. Dit is waar ik thuis mee aan de slag ga. Als ik in gesprek geweest ben met je dier en het blijkt dat je dier met pijn rondloopt, dan is het verstandig ook dit stukje gelijk mee te nemen. Ik voorzie het dier op afstand van helende energie, ga het dier resetten waar het zwak op test. Het kan van alles zijn, stress, emotie, of aan één van de systemen in het lichaam. Dit wordt allemaal meegenomen en zie dan eens hoe het dier opknapt.

Prachtig om een dier op deze manier te helpen. Communiceren met dieren kan dus heel goed gecombineerd worden met een behandeling op afstand. Energie kent geen afstand. De energie is net zo sterk dan als je een behandeling bij mijn de praktijk of bij het dier thuis ontvangt. Als je niet in de gelegenheid bent om te komen om wat voor reden ook, dan is dit een hele mooie methode! Een afstandsbehandeling is toe te passen bij mens en dier.