Wie ben ik

Mijn naam is Anna van Slageren en woon met mijn gezin in Rotsterhaule.

Door duistere klachten bij mijn fries paard, ben ik op het pad van de natuurgeneeskunde terecht gekomen. De molen van reguliere geneeswijze hadden we doorlopen, wat niks opgeleverd had. Dus nog steeds geen fris en fruitig dier.

Tja, en wat doe je dan? Toen ben ik op internet gaan zoeken, waar ik op Reiki energie stuitte. Dit trok bij mij de aandacht, heb dit toegepast op mijn paard. Volledige ontspanning, hoofd begon te hangen, gapen, trillip, en schokbewegingen bij het edele dier, wist niet wat ik zag!

Mijn interesse was vanaf dat moment gewekt, hier wilde en moest ik meer van weten. En zo ben ik begonnen met de Reiki cursussen en in tussen tijd werd de voetreflexologie opleiding gevolgd.

Hoe mooi is het om te weten dat de voeten de landkaart van je lichaam zijn. Hoe bizar is het dat de voeten precies aangeven waar er blokkades in het lichaam zijn. Ze liegen geen moment, zo bijzonder.. Het klopt altijd! Zo kun je er aan werken deze blokkades te stimuleren om het lichaam te verlaten. Blokkades ruimen op, waardoor klachten verdwijnen.

En zo kwamen er met de jaren verschillende cursussen op mijn pad wat weer een hele mooie aanvulling in mijn praktijk gaf.

Vanuit mijn opleidingen en levenservaring kan ik met grote voldoening, mens en dier helpen om de weg naar geluk en gezondheid terug te vinden. Ik ben Therapeut, geen arts. Bij ziekte of klachten dient altijd eerst een diagnose gesteld te worden door behandelend arts of huisarts om een ernstige aandoening uit te sluiten.