Ervaringen

Nare val

5,0 rating
30 mei 2020
Review of Ervaringen

Na een nare valpartij waarbij ik op mn jukbeen was gevallen had ik binnen een uur een oog dat blauw was , half dichtzat, een grote wond op mn jukbeen en veel vochtophoping, 2 dagen later had ik een afspraak met Anna en heeft ze het oog ook meebehandeld, de dagen erna knapte het eigenlijk heel snel op, de volgende afspraak was anderhalve week later en was er op een rose plekje na niks meer van te zien , zelfs geen litteken, dankzij quantum touch en mijn zelfhelende vermogen, ik sta er elke keer weer versteld van 🍀

Anoniem

Hooikoorts

5,0 rating
18 mei 2020
Review of Ervaringen

Na een jaren lange zoektocht om van mijn hooikoorts klachten af te komen .En van alles geprobeerd te hebben aan middeltjes ,heb ik de stap genomen om mij een keer door Anna te laten behandelen. Ik sta er nog van te kijken maar na de behandeling heb ik geen klachten meer van niezen, verstopte neus en een grieperig gevoel .Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb. Anna bedankt hiervoor en succes met je praktijk 🍀

Margreeth van der Wal

Ook voor de dieren

5,0 rating
15 mei 2020
Review of Ervaringen

Ramona mijn koningspoedels was erg down had altijd vieze ogen. Tot ik via via hoorde van Anna. Ik heb een afspraak gemaakt mijn honden en katten zijn me alles dus ik dacht niet geschoten is altijd mis. Anna kwam thuis en hoe Ramona op haar reageerde was voor mij vreemd ze gaf zelf aan waar ze behandeld wilde worden. En tot nu toe inmiddels al weer een meer dan een half jaar later is ramona weer vrolijk haar ogen zijn schoon. Ze had een trauma ik heb 2 jaar geleden mijn Bull Mastif in moeten laten slapen, Ramona is niet mee geweest naar de DA ik kwam terug zonder hond Ramona heeft lopen zoeken en was erg stil speelde niet meer lag maar op haar plaats ik heb toen een jonger zusje van haar in huis genomen maar dat hielp wel wat maar toch bleef ze lusteloos. Anna wil ik dan ook bedanken voor haar hulp ze is gelukkig weer de oude.
Bij een 2e afspraak na 2 weken had net de kater van mijn dochter een hersenbloeding gehad dat wij het voor hem belangrijk vonden om hem eerst door Anna te laten behandelen ook onze spetter is bijna de oude hij kon niet meer lopen met zijn achterpoten die zijn bijna hersteld hij glijt nog wel wat weg bij een snelle beweging maar hij loopt springt weer. Anna wou Ramona daarna nog even behandelen maar Ramona liep bij haar weg dus het bleek genoeg te zijn.
Nogmaals bedankt Anna namens onze dieren

Anoniem

De ervaring die ik heb bij praktijk parallel.

5,0 rating
14 april 2020
Review of Ervaringen

Bij anna van slageren is het bijzonder hoe zij mensen weer van hun klachten kan af helpen .
En kan zorgen dat je lichamelijk en geestelijk in balans bent .
Voor mij is het een uitkomst om zo goed te functioneren in deze stress vol maatschappij.
Het is voor iedere om eens te ervaren wat het met je doet dus klachten .
Naar anna van slageren.
Groet Anja

Anja

Behandeling op afstand tijdens de Coronacrisis

5,0 rating
14 april 2020
Review of Ervaringen

Al even ben ik bij Anna in behandeling. Het effect van de behandelingen heeft mij blij verrast!! Ik ben dik tevreden. Ook tijdens deze crisis kom ik wel een behandeling gebruiken. Ik heb het ervaren, en de werking hiervan is niets minder dan in ‘reallife’. Erg prettig. Dankjewel Anna!

Anoniem

De ervaring die ik heb bij praktijk parallel.

5,0 rating
12 april 2020
Review of Ervaringen

Bij anna van slageren is het bijzonder hoe zij mensen weer van hun klachten kan af helpen .
En kan zorgen dat je lichamelijk en geestelijk in balans bent .
Voor mij is het een uitkomst om zo goed te functioneren in deze stress vol maatschappij.
Het is voor iedere om eens te ervaren wat het met je doet dus klachten .
Naar Anna van Slageren.
Groet A

Anja

Wat een prettige ervaring.

5,0 rating
10 april 2020
Review of Ervaringen

Wat kan je toch goed luisteren Anna. Zo direct en persoonlijk in het contact. Een fijne ervaring die mij weer extra rust geeft. Tot de volgende keer.

Ernst-Jan

Recensie

5,0 rating
8 april 2020
Review of Ervaringen

Door een gesprek met vrienden kwam ik in aanraking met de natuurgeneespraktijk “Parallel”. Ik werd vooral getriggerd door “pijnvrij” en “alles weer kunnen doen”. Door de beperkingen die ik heb ervaren na mijn nekhernia’s en depressie, had ik zoiets van “baat het niet dan schaad het niet!”
Mijn ervaringen tot nu toe zijn heel positief. Vanaf het eerste consult gebeurde er iets. Dat iets is moeilijk de definiëren, maar het is er wel. Er gebeurt lichamelijk iets, ik ervaar meer ruimte, meer gevoel, meer warmte en meer balans. De behandeling heeft niet alleen te maken met je lichamelijke reageren maar ook zeker met je mentale balans. Zo ervaar ik dat lichaam en geest zoveel met elkaar te maken heeft. Vasthouden of loslaten hebben zoveel effect of het lichamelijk welzijn. Vaste patronen heb ik moeten doorbreken. Dankzij Anna, die de juiste vragen weet te stellen en de juiste sfeer weet te creëren, komen we tot de kern en kan daaraan gewerkt worden.

Mart

Ervaring bij Parallel

5,0 rating
6 april 2020
Review of Ervaringen

Met voor mij, grote en kleine lichamelijke klachten, stapte ik toch wat onzeker en gespannen bij Anna binnen. Ik werd warm en hartelijk ontvangen waardoor de eerste spanning meteen van mij af viel. Mijn grootste klacht was het evenwichtsprobleem, waarvan mij door artsen verteld was dat ik ermee moest”leren leven”. Na mijn 1e bezoek aan Anna was het al veel minder! Nu na 3x te zijn behandeld kan ik tot mijn grote vreugde zeggen, dat ik geen evenwichtsprobleem meer heb! Geen duizelingen en valpartijen meer gehad. Ik heb het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer terug en voel mij vrij en blij.
Ik kan iedereen aanraden om de hulp die je nodig hebt, bij Anna te zoeken. Persoonlijk wil ik nooit weer anders.

Esther

Recensie

5,0 rating
2 april 2020
Review of Ervaringen

Een aantal behandelingen bij Anna gehad. Ik stond er soms van te kijken wat er tijdens een behandeling met mijn lichaam gebeurde. Veel profijt gehad van de behandelingen waarbij de klachten verminderd werden en soms zelfs helemaal weg gingen! Ik kijk positief terug op de behandelingen, bedankt!

Anoniem

Ervaring bij Anna

5,0 rating
30 maart 2020
Review of Ervaringen

Ik had gekneusde ribben door een val, had veel pijn bij het hoesten en bepaalde
handelingen. Door mijn dochters naar Anna gegaan (zij hadden dit op Facebook
gelezen). Had zo iets van ervaar het maar het kan alleen maar beter worden….
Afspraak bij haar gemaakt en dit ervaren. Het was gelijk een verademing, ik had al
na 1 behandeling bijna geen last meer. Ben nog een keer geweest en was toen
helemaal pijn vrij.

Anoniem

Bedankt

5,0 rating
19 maart 2020
Review of Ervaringen

Na een paar jaar bij een manueel arts te hebben gelopen heb ik besloten om toch maar eens naar Anna toe te gaan. Bij de arts behaalden we niet de verwachte resultaten en ik had veel positieve reacties gehoort over Anna.
Ik heb al een paar jaar erg last van mijn rug en nek en daarbij kreeg ik ook nog eens ontstekingen in mijn borstbeen en ribben waardoor ik erg benauwd was.
Al vanaf de eerste keer bij Anna was de pijn bijna helemaal over en ook de benauwdheid ging vlot over.
De eerste keer was een erg bijzondere ervaring omdat ik niet precies wist wat me te wachten stond. Maar ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ben nu een paar keer geweest en heb me in jaren niet zo goed gevoelt.
Ook is mijn dochter twee keer bij haar geweest onderandere ivm onzekerheden. Die zit nu zo’n stuk lekkerder in haar vel!
Heel erg bedank!

Jeltje

Voor mens en dier

5,0 rating
16 maart 2020
Review of Ervaringen

Ook met dieren die problemen hebben kun je bij Anna terecht. Anna is bij onze New
Forest pony geweest.
Reden hiervan was dat wanneer ze haar jaarlijkse enting had gehad, ze de dag
ernaar een erge allergische reactie had. Anna heeft haar eerst getest en ze bleek
toen sterk te reageren op influenza en op de tetanus reageerde ze zwak. Anna heeft
haar toen behandeld voordat ze de enting kreeg. Veearts heeft haar een week na de
behandeling geënt en ze heeft helemaal nergens last van gehad!

Anoniem

Goed resultaat

5,0 rating
2 maart 2020
Review of Ervaringen

Onze dochter liep al een tijde bij de fysio met schouder klachten en dit knapte maar
niet op. We besloten toen om maar eens bij Anna aan te kloppen.
Ze is allereerst door Anna recht gezet, haar ene kant van het schouderblad bleek
een stuk hoger te staan dan de andere kant. Ook heeft Anna nog andere
handelingen gedaan en dit met goed resultaat. Ze was na twee behandelingen een
stuk opgeknapt en had geen pijn meer… Afgelopen maand was het een jaar geleden
dat ze weer last kreeg. Gelijk weer een afspraak gemaakt en weer twee
behandelingen gehad inmiddels met als resultaat geen pijn meer in het schouder!!

Anoniem

Goede resultaten

5,0 rating
29 februari 2020
Review of Ervaringen

Een poosje geleden kwam ik via een vriendin bij Anna terecht en inmiddels zijn we een aantal behandelingen verder. Anna heeft, door middel van quantum touch, innerlijke blokkades bij mij gereset. Dit resulteert voor mij in meer energie, geen verstopte neus meer en ik zit gewoon beter in mijn vel. Anna is vriendelijk, rustig en stelt je op je gemak. Ik ben blij dat ik bij Anna terecht ben gekomen en verwacht na nog meer behandelingen, nóg betere resultaten te behalen!

Elske

Bijzondere ervaring

5,0 rating
14 februari 2020
Review of Ervaringen

Onze zoon heeft veel baat gehad bij de behandelingen van Anna.
Voorheen gebruikte hij verschillende pufjes en was hij geregeld ziek. Vaak erg verkouden, benauwd en vaak aan de antibiotica.
Warm eten vond hij niet lekker, hij kreeg het niet weg.
Afgelopen zomer zijn we 3 of 4 keer bij Anna geweest. Onze zoon vond de behandelingen prettig en kon goed zelf aangeven wanneer het ‘klaar’ was.
Nu zijn we een half jaar verder: Onze zoon gebruikt geen pufjes meer, is nog niet weer ziek geweest, heeft enorm veel energie. Hij is een aantal kilo aangekomen en eet steeds meer met de pot mee.

Anoniem

Rug en bekken

5,0 rating
12 februari 2020
Review of Ervaringen

Ik heb al 4 jaar last van mijn rug en bekken. Met veel klachten aan linkerbeen ( tintelen, doof). Zo heftig dat ik mijn huishouden en zorg voor de kinderen afgelopen jaren niet altijd zelf heb kunnen uitvoeren. In de afgelopen 4 jaar heb ik heel wat dokters, therapeuten, ziekenhuizen, medicatie en behandelingen gehad. Maar niets helpt goed. Nu ben ik 7 behandelingen verder bij Anna. Mijn bekken/rug staan recht, mijn been tintelt niet meer. Doe het volledige huishouden weer zelf en ben zelfs voor halve dagen weer aan het werk. Hoef ik niet meer na te denken hoe ik ga zitten, of ik te lang sta enz. Kortom: ik kan weer doen waar ik zin in heb.
De behandelingen van Anna zijn erg prettig, ze stelt je op je gemak en denkt goed mee. Zo kom je snel bij de kern van het probleem.
Een hele bijzondere ervaring, mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen en heb het vertrouwen in mijn lichaam weer terug.

Iris Marije

Recensie Anna

5,0 rating
30 januari 2020
Review of Ervaringen

Medio december belde ik Anna omdat ik al een aantal maanden niet lekker in mijn vel zat. Ik was onrustig, vermoeid, piekerde veel en had elke dag last van een knoop in mijn maag. Het lukte me niet meer te ontspannen. Ik had al meerdere dingen geprobeerd maar kwam niet verder. Dat zorgde bij mij voor onzekerheid en verdriet. Op aanraden van mijn moeder nam ik contact op met Anna. Een week na ons telefonisch contact kon ik al bij haar terecht. We begonnen met een kort kennismakingsgesprek. Anna stelde me op mijn gemak en toonde oprechte interesse in mijn situatie. Er kwam al snel een gevoel van vertrouwen waardoor ik me goed over kon geven aan de behandeling. In een paar behandelingen wist Anna mijn bekken en heupen recht te zetten, zonder aanraking, waardoor de energie weer beter kon stromen. Heel bijzonder. De voetreflexmassages hebben voor rust in mijn hoofd en lijf gezorgd. Anna doet haar werk met haar hart. Ze is vriendelijk, toegankelijk en toegewijd. Door de ontspannen sfeer in haar praktijk, met kaarsjes en rustgevende muziek, kan je echt genieten van de behandeling. Dankzij de hulp van Anna heb ik mezelf in een periode van vijf weken teruggevonden en voel ik me weer gelukkig, zelfverzekerd en energiek. Dankjewel Anna, voor je goede zorgen

Nynke