Ervaringen

Ongelooflijk

Rated 5,0 out of 5
9 april 2024

Hoi Anna, Ik wil je nog graag even laten weten hoe het met onze hond na behandeling gaat. Ik vind het echt ongelooflijk , maar ze is veel relaxter. Ze durft steeds beter in het gedeelte te komen waar ze eerst absoluut niet heen wilde. Er zit nog steeds verbetering in en dat is voor haar zoveel fijner.

Laura

Emotioneel uitgeput

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2024

Juli 2023 kwam ik thuis te zitten na jaren veel stress en het overlijden van mijn partner.

Door de huisarts doorverwezen naar de praktijk ondersteuner.

‘Emotioneel uitgeput’ was de diagnose.

Doorverwezen voor trauma verwerking/emdr.

Ik kwam op de wachtlijst te staan, en zou februari 2024 aan de beurt zijn.

Ondertussen ging het alleen maar slechter met me.

Ik besloot (eerst) een andere weg te gaan volgen, niks doen was geen optie meer.

Ik kwam bij Anna van Slageren uit.

We hadden elkaar al eerder getroffen bij een behandeling van een pony, en ik had al veel positieve verhalen over haar behandelingen gehoord.

Anna heeft heel snel tijd voor me vrij gemaakt, dezelfde week lag ik bij haar op de tafel.

Een metamorfose behandeling zou ze gaan doen, deze behandeling zou lichamelijk trauma’s kunnen ‘opruimen’.

Tijdens de behandeling begon ik wat te ontspannen, het voelde goed.

Mijn gedachte op dat moment was, al zal het me alleen maar deze ontspannings momentjes opleveren, dat heb ik dan maar weer.

De volgende dag zat ik vergeleken met de afgelopen periode, vol energie.

Dat besefte ik me overigens pas ‘s avonds.

Kwam het van de behandeling of had ik gewoon even een betere dag.

Het bleef die week beter met me gaan.

Na een aantal keer metamorfose behandeling, hebben we een keer voetreflex gedaan.

De volgende dag stuiterde ik alle kanten op, het tegenovergestelde van wat ik ben, kalm en rustig.

Mijn lichaam en geest reageren dus heel goed op de behandelingen, maar dit was wat te voor mij.

We houden het nu bij de metamorfose, steeds wat langere tijd er tussen, en het gaat goed met me.

Heel blij dat ik Anna toen heb gebeld, voor mij geen emdr meer nodig.

Dankjewel 💙

B

Jeuk honden huid

Rated 5,0 out of 5
23 februari 2024

Na een zoektocht van ruim 2 jaar naar de oorzaak van de heftige jeuk aanvallen van onze hond kwam ik bij Anna terecht.

Het ging zo simpel Anna had hem thuis al deels “gelezen” via foto’s en daar kwamen al een aantal dingen naar voren. Ze heeft hem ge-reset hiervoor.

Heel veel dingen gevraagd en bij iedere vraag nam ze de tijd en aandacht om dit te testen of onze hond hier ook last van had…. Er werd al heel veel duidelijk voor ons.

Twee weken later is ze nogmaals geweest en kwamen er weer veel dingen naar boven waar hij last van had. En deze keer liet hij haar vrij makkelijk haar reset werk doen… de verandering was toen al duidelijk zichtbaar!!

Hadden we dit maar eerder gedaan, had ons hondekind niet zolang zoveel jeuk en andere klachten gehad en had het ons een hoop geld bespaard wat nu naar de dierenarts is gegaan.

Buiten dat wij eindelijk een oplossing voor onze hond zijn klachten hebben kunnen vinden via Anna, is ze ook een fijn mens en heel prettig om samen te werken aan het welzijn van onze hond.

Trees

Rhem

Rated 5,0 out of 5
22 februari 2024

Crystle Rhem

Lichaam en geest weer in Harmonie

Rated 5,0 out of 5
26 januari 2024

Na wel 2 jaar last te hebben gehad van enorme vermoeidheid, hartkloppingen en een lichaam wat niet meer mee komt was ik alle onderzoeken zat. Specialisten die geen afwijkingen op hun gebied vinden, dus zou het geestelijk zijn? Ik was daar zo klaar mee omdat ik heel zeker wist dat ik NIET depressief was. Maar verdrietig werd ik er wel van. Zo wilde ik niet verder. Op zoek naar balans in lichaam en geest en gewoon weer eens goed in je vel zitten. Dus een afspraak bij Anna gemaakt onder het motto baat het niet ,het schaadt ook niet. Maar wat ben ik blij dat ik die afspraak heb gemaakt. Hier vond ik rust, begrip en werd ik gehoord. De behandelingen werden gestart en we proberen steeds wat anders maar langzaamaan ging het beter. Soms voel ik al iets tijdens de behandeling, dan weer huppel ik licht naar huis en ook gebeurt het dat er de volgende dag allemaal dingen loskomen op emotioneel vlak of spierpijn na behandeling. Maar 1 ding is zeker: het gaat stukken beter met mij sinds ik mij door Anna laat behandelen. Dank je wel Anna

Anoniem

Voetreflex en de overgang (hormonen)

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2024

Ik was de eerste keer erg sceptisch. Ik dacht het zal wel. Maar na de eerste behandeling had ik minder opvliegers en ze waren ook korter. En ik sliep zowaar eens een nacht door. Ik voelde me ook rustiger. Na de tweede behandeling had ik minder stemmingswisselingen. De opvliegers waren veel minder vaak en duurden korter. Na de derde behandeling was ik stomverbaasd. Wat voor de eerste behandeling 20-25 opvliegers per dag/nacht was, waren dat er nu een stuk of 3 en ze waren bijna niet aanwezig. Ook had ik vanaf de puberteit altijd een hele koude neus.. niet wetende dat dat ook bij de hormonenkwestie hoorde, maar ook mijn neus is nu lekker warm. Zo blij mee!!!

R

Gekneusde voet

Rated 5,0 out of 5
9 januari 2024

Doordat ik mijn voet flink aan het bedpootje had gestoten, wilde ik mijn afspraak van voetreflexmassage bij Anna afzeggen. We kunnen in plaats van de voetreflexmassage je voet wel behandelen was het antwoord van Anna. Ik kon er nauwelijks mee lopen en de voet was dik, rood en blauw. Mijn man hoorde het vanuit mijn voet kraken tijdens de botsing met het bedpootje. in eerste instantie dachten we dat er iets gebroken was, maar op de foto was geen breuk te zien. Rood, blauw, pijnlijk en behoorlijk opgezet en flink gekneusd, het zou wel 4 weken duren, voordat ik er weer wat op kon lopen. We zijn met de voet bezig geweest en kon er na behandeling weer op lopen, de pijn was nagenoeg weg. Binnen een week was de voet weer zoals hij was voordat het incident zich voordeed. Hoe mooi kan het zijn!

T

Pijnlijke wijsvinger

Rated 5,0 out of 5
29 oktober 2023

Tijdens het klussen kreeg ik last van mijn wijsvinger. Hij voelde van het een in het ander heel pijnlijk aan was roodpaars van kleur en opgezet en er zat geen beweging meer in. Ik dacht dat zakt zo wel weer af, maar dat gebeurde niet! Het werd alleen maar erger. Afspraak gemaakt en kon de volgende dag terecht. De vinger was intussen glanzig en heel pijnlijk.. De dag na behandeling was de wijsvinger al een heel end geslonken, ik kon de vinger weer goed bewegen, de pijn was weg en de kleur zoals het hoort te zijn. Zo vlug de pijn er was, zo vlug was ik er ook weer van af. Bijzonder!

Anton

Heftige menstruatiepijn

Rated 5,0 out of 5
27 oktober 2023

Ik had al jaren last van heftige menstruatiepijn.

Krom van de pijn lag ik met heftige pijn in mijn buik op de bank.

Anna was die middag toevallig bij mijn moeder thuis en vroeg mij wat is er met jou aan de hand? zal jou van je pijn afhelpen zegt ze. De Quantum Allergy buisjes werden uit de auto gehaald, ze tovert er een aantal buisjes uit met oa het hormoonstelsel, hormonen, bloed, balans en nog een paar buisjes. En we zijn aan het resetten geweest. in no time was de buikpijn weg, niks meer aan het handje. Heb die avond nog heerlijk met de wedstrijd mee kunnen voetballen. Ik had dit niet kunnen dromen, hoe is het mogelijk..

Irene

Open ,eerlijk ,ruimte en empathies

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2023

Rustige veilige omgeving waar je centraal staat en alle vragen kunt stellen .

Een fijne plan van aanpak en erg doel gericht .

Eerlijk ,open ,ruimte en empatisch.

Prachtige ervaringen.

Anja van Broekhoven

Wagenziek

Rated 5,0 out of 5
29 september 2023

Ons hondje Luna was wagen ziek, zo zielig en vervelend voor haar. We hoefde maar van Sintjohannesga naar Heerenveen te rijden, en alles er onder. En dat met een vakantie naar Denemarken in het verschiet.

Ik heb Anna van Slageren Parallel Therapeut gevraagd of ze hier wat mee kon. Ze is 2x geweest. Vlak voor we op vakantie gingen. Daarna nog even langs de dierenarts, en weer alles er uit. Pilletjes gekregen, en op naar Denemarken. Ze heeft niet gespuugd, maar wel erg gekwijlt en gezweten. De volgende dag weer 1 pilletje toe we weggingen , niet gespuugd, maar wel weer gekwijlt en gezweten. En ja hoor de volgende auto rit de pilletjes vergeten, maar van af dat moment ging het gewoon helemaal goed. De behandeling had even tijd nodig om in het lichamelijk systeem zijn werk te gaan doen. Zo blij voor zo wel Luna als ons. Dus altijd even Anna van Slageren vragen of ze er wat mee kan. Super blij.

W

Vanuit een zwart dal naar een licht veertje!

Rated 5,0 out of 5
22 juli 2023

Ik ben een actieve vrouw op leeftijd die graag met mijn partner op pad was. We fietsten veel en waren veel in beweging, totdat mijn partner kwam te overlijden. Vanaf dat moment veranderde ik. Ik voelde mij lang niet lekker. Had continu buikpijn, was lusteloos en had last van meerdere blokkades.. ik zat totaal niet meer lekker in mijn vel. Via via kwam Anna op mijn pad, ik heb een afspraak gemaakt en wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb. Alle klachten zijn inmiddels opgeruimd en wat voel ik mij super goed. Ik kan nu lekker ontspannen in een stoel zitten zonder dat ik de drang heb van alles te moeten doen. De onrust in mijn lijf is verdwenen, alles voelt heerlijk licht aan, alles gaat ineens veel makkelijker, fietsen, lopen echt alles.. zoveel verlichting, heerlijk!

Raad het iedereen aan.

G de J

Super blij!

Rated 5,0 out of 5
20 april 2023

Vorig jaar kwam Anna op mijn pad Toeval of …..

Na jaren van aanmodderen heeft Anna alles weer in goede banen gekregen ,waar ik echt super blij mee ben . Ook heeft ze ons hondje weer op het juiste pad gekregen.

Het blijft een hondje met gebruiksaanwijzing , maar we kunnen er nu mee te wandelen . Wat absoluut niet mogelijk was . Anna super bedankt 🙏

Met vriendelijke groet,

Marijke

Dankbaar

Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

Vorig jaar Juli ben ik thuis komen te zitten met een lichamelijke burn-out. Ik had veel spanningen in mijn lichaam, en mijn hart was in ruststand standaard boven de 105 slagen per minuut. Na 7 maanden heen en weer bij doktoren, cardiologen, praktijkondersteuners, medicatie (wat minimaal hielp) en fysiotherapeuten wist ik niet meer wat ik kon doen, om “er vanaf” te komen, zelfs de arbo artsen gingen al richting een stukje “afkeuren door….”. Mijn broertje was bij Anna geweest, en liep als een herboren kerel de praktijk uit, en dat gaf mij het laatste zetje om een afspraak bij Anna te maken, sceptisch, want we zijn nou eenmaal nuchtere friezen. Na de 1e behandeling van Anna, merkte ik al zoveel verschil, en kwam ik enigszins flabbergasted uit haar praktijk. Mijn hartklachten waren drastisch verminderd, en ik voelde voor (wellicht het eerst) in mijn leven, ontspanning. Inmiddels ben ik 6x bij Anna geweest, in de afgelopen 3 maanden, en ik weet zeker dat als ze niet op mijn pad was gekomen, ik er nog hetzelfde bij zou zitten als 3 maanden geleden. Inmiddels bouw ik de uren op het werk weer op, en kom ik zonder klachten thuis, na een ochtend werken,……iets wat ik al tijden niet meer heb ervaren! Blij dat Anna op mijn pad heeft mogen komen, fijne praktijk, laagdrempelig en vanuit mijn kant niet meer dan dankbaarheid!

Jantina

Rust en Balans

Rated 5,0 out of 5
31 maart 2023

ik voelde mij opgejaagd en ervaarde veel onrust in mijn lichaam. Ik had al jaren een pijnlijke keel, ook het slikken ging moeizaam alsof er een krop weggeslikt moest worden. Ook mijn maag voelde niet goed. Het voelde als een verkrampte bal in de maagstreek. Het blijkt dat we Chakra s in ons lichaam hebben die verbinding met de energiebanen in ons lichaam hebben. Ook in de keel en de maagstreek zit een chakra, als die verstoord is door een gebeurtenis, emotie, stress of trauma dan kan dat deze onverklaarbare vreemde klachten geven. Had er nog nooit van gehoord!

Ik ben er blanco ingestapt. De eerste keer knapte ik al op, terwijl ze mij alleen nog maar had uitgelijnd met Quantum Touch en Quantum Allergy. De tweede keer kreeg ik Chakra Reflex die via de voeten wordt toegepast. Heerlijk ontspannen en voel mij echt stukken beter. De keel en Maagstreek heb ik niet meer gevoeld en voel mij heerlijk ontspannen in mijn hele lijf.. Bijzonder wat daar bij de ijsbaan in de praktijk van Anna gebeurd. Dankbaar!!

Ronald

Goed voor elkaar!

Rated 5,0 out of 5
31 maart 2023

Als ik klachten heb, maak ik een afspraak bij mijn moeder in haar praktijk. Doordat ik weinig tijd had, stelde ik het steeds uit…had last van mijn achillespees, pijnlijke botjes in mijn voeten en ook had ik steeds een bloedneus. Op de onmogelijkste momenten begon het ineens te stromen. Dit kon zo niet langer. Ben 1 keer geweest en alles is nu weer oke… top mamaloetje

L

Chemo en immuuntherapie

Rated 5,0 out of 5
11 maart 2023

Nadat ik last van neuropathie bij de eerste chemotherapie kreeg heb ik een afspraak bij Natuurgeneespraktijk Parallel gemaakt. Ondraaglijk veel pijn aan mijn handen en voeten. Bij de eerste behandeling, waar de methodes Quantum Allergy en de Quantum Touch werd toegepast, voelde het gelijk al een heel stuk beter. Ook emotionele belemmeringen die vanuit de scheiding zijn voortgekomen zijn gereset. Het was net alsof er tijdens de reset heel veel rommel van mij afgleed en dat het lichaam weer begon te stromen. Ik wist niet dat ik door de gevolgen van de scheiding van jaren geleden nog zoveel wrok met mij mee zeulde.. Voel mij slanker nu, de omgeving zegt het ook en dat ik er goed uit zie.

Annabel

Dankbaar en blij!

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Ik kwam bij Anna terecht nadat dokters mij antidepressiva hadden voorgeschreven vanwege een piep in mijn oor en andere vage klachten, zoals bv darmstoornissen. Ik trilde over mijn hele lijf vanwege die rare medicatie. Na 1 behandeling bij Anna, waar ik eerst wat sceptisch tegenover stond, voelde ik mij als herboren en zat weer lekkerder in mijn vel. Na nog een aantal sessies gaat het steeds beter, ik voel me prima en heb alle medicatie weggegooid. De piep en ruis in mijn oor is zo goed als weg en ook heb ik weinig last meer van buikpijn. Dankbaar en blij!

Ferdinand

Menstruatiepijn

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2023

Maanden/jaren was ik aan het tobben met menstruatiepijn, misselijkheid, ziek moeten melden voor het werk, stemmingswisselingen en weinig energie. Ik was mij zelf absoluut niet en kon er niet de vinger opleggen. Verschillende gynaecologische behandelingen gehad maar ik was niet tevreden met het resultaat. Totdat een vriendin mij attendeerde op Anna. Blanco heb ik een afspraak gemaakt. Ik had niets te verliezen. Weinig praten en ” laat het maar gebeuren was mijn insteek.” Na de eerste ” reset” was ik blij verrast wat er gebeurde. Vanaf dat moment 2 lt helder vloeibaar gaan drinken. Ik zou iedereen deze aanpak gunnen als je voelt dit moet anders…..

Greetje

corona

Rated 5,0 out of 5
24 januari 2023

Al in 2020 heb ik corona gehad, daarna bleef ik last houden van mijn luchtwegen en moeheid. De bank was de plek waar ik de meeste tijd doorbracht, een loopje naar de keuken was al te veel!

Door deze nare bijwerking van Corona dacht ik dat ik de rest van mijn leven beperkt door het leven zou gaan, maar niks is minder waar.. Door mond tot mond reclame kwam ik bij natuurgeneespraktijk Parallel terecht. Samen met Anna zijn we aan de slag gegaan met de methodes die passen bij het opruimen van dit soort traumatische blokkades. Na een aantal sessies voelde ik mij al een heel ander mens, ik begon weer meer inhoud te krijgen en voelde de energie weer terug komen. Het gaf mij het vertrouwen terug dat het toch kon.. en zo kreeg ik beetje bij beetje mijn gewone leventje terug. Mijn werkzaamheden op de werkvloer heb ik weer opgepakt, sport weer en doe de dingen die voorheen zo gewoon waren. Momenteel waardeer ik iedere nieuwe dag, Zo ontzettend blij en dankbaar !

Sas

Nog steeds onder de indruk

Rated 5,0 out of 5
12 januari 2023

Mijn hond heeft een tijdje terug een auto ongeluk gehad. Op de foto’s van de dierenarts was te zien dat de heup uit de kom te lag. Hier kon de dierenarts niks meer aan doen. De enige optie was vastzetten, zodat mijn viervoeter de rest van zijn leven op drie benen door het leven moest gaan. tja, wat doe je dan?

via Facebook bood Anna aan om met energie overdracht mijn hond te behandelen, maar moet eerlijk zeggen dat ik er weinig vertrouwen in had.

Wonderwel liep mijn hond vijf dagen na behandeling ineens weer op vier pootjes… wist niet wat ik zag.. weer naar de dierenarts voor foto’s en daar concludeerde de dierenarts dat de heup wonderwel weer in de kom zat. Ook de dierenarts had hier geen woorden voor, dit was onmogelijk!

Maar toch….. het bewijs was daar op die foto te zien, ongelooflijk maar waar!

En mijn hond had zijn vrije leventje weer terug. Zo blij dat Natuurgeneespraktijk PARALLEL op ons pad kwam, mijn dank is groot!

Monique

Wonderlijk en bijna ongelooflijk

Rated 5,0 out of 5
20 november 2022

Mijn paard was vanuit het niks ineens kreupel aan haar linker voorbeen. Pijnstillers van de dierenarts gekregen om de pijn dragelijker te krijgen en hopen op herstel.

Maar in plaats daarvan werd het alleen maar erger. Ook het linker achterbeen deed mee, eigenlijk het hele lijf begon te verkrampen door de foute houding door de pijn.. Ze kon bijna geen stap meer verzetten. Heel voorzichtig stapje voor stapje naar de stal. Zo zielig!

Na 5 dagen kreupel en aan de pijnstillers, toch natuurgeneespraktijk PARALLEL ingeschakeld.

Dinsdag in de namiddag de Friese parel behandeld. ik had er weinig vertrouwen in, maar ja als je zag hoe het beestje er aan toe was.. daar werd je ook moedeloos van.

Donderdag, 2 dagen na behandeling zag het er ineens heel anders uit. Ze liep weer als vanouds, alsof er nooit iets van bovenstaande klachten is geweest.

Zo blij Anna in geschakeld te hebben, het is wonderlijk wat er in die twee dagen is gebeurd, bijna ongelooflijk!

R

Weer in balans komen

Rated 5,0 out of 5
13 november 2022

Ik was sinds een half jaar uit balans geraakt door overbelasting op het werk en omstandigheden binnen mijn gezin. Het lukte mij maar niet om weer terug in balans te komen. Ik kreeg onder andere atrose-achtige klachten en was oververmoeid.

Van een collega hoorde ik over de behandelingen die Anna haar had gegeven en hoe een aantal klachten bij haar flink verminderd waren door Anna haar behandelingen. De behandelingen die mijn collega had gekregen van Anna spraken mij gelijk aan en ik heb toen een afspraak gemaakt met Anna. Na een aantal behandelingen (metamorfose-, voetreflex- en energiebehandelingen) kwam ik weer in balans; mijn atrose-klachten zijn verdwenen en voel mij weer krachtig. Krachtig in de zin van meer ruimte en inzicht hebben om juiste beslissingen te nemen vanuit mijzelf in plaats van mij mee laten voeren in beslissingen van anderen en hierdoor uitgeput raken.

Voor mij hebben deze behandelingen een positieve invloed op mijn lichaam en geest gehad; het heeft mijn ‘zelf herstellend vermogen’ een flinke zet te geven. Ik kan de behandelingen van Anna van harte aanbevelen en gun iedereen die uit balans is om (met deze behandelingen) weer in zijn eigen kracht te komen. Je helpt hiermee jezelf en dit heeft vervolgens ook een positief effect op je omgeving.

Riet

Rust en Balans

Rated 5,0 out of 5
30 oktober 2022

Rust en Balans

Vanwege stress gerelateerde lichamelijke klachten was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen op het gebied van rust en ontspanning. Op advies van de huisartsenpraktijk heb ik contact gezocht met Anna. Na de intake had ik gelijk een goed gevoel, Anna luistert goed, toont zich zeer begripvol en kan goed plaatsen wat ik nodig heb.

Al na een paar sessies voelde ik mij meer ontspannen en fitter. De metamorfose is mijn favoriete behandeling. Ondanks dat al mijn lichamelijke klachten weg zijn blijf ik bij Anna in behandeling voor rust en balans in lichaam en geest.

Janine

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2022

Omdat ik al eens wat over Anna van Slageren had gehoord was het mijn volgende stap nadat ik niet verder kwam in het reguliere circuit.

Ik kwam bij haar met veel klachten aan mijn gewrichten en spieren, en reactie op voedingsstoffen. Dat uitte zich in pijn en stijfheid in gewrichten en in darmklachten. Ik ben al heel veel dingen gaan vermijden, zoals tarwegluten en suiker.

De klachten waren zo erg dat ik er al over nadacht wat ik zou moeten als ik mijn werk in de zorg niet meer zou kunnen doen.

De eerste behandeling waarin Anna mijn bekken en schouderblad recht zette was heel bijzonder. Zonder aanraking! Moeilijk te bevatten maar ik kon het duidelijk zien in de spiegel. Ook de week erna was mijn ontlasting veel lichter van kleur 5 dagen lang. Er gebeurde wel degelijk wat! Allemaal afvalstoffen, zei Anna de week daarna. Ook na twee keer een metamorfosebehandeling gebeurde datzelfde nogmaals. Verder heb ik een voetreflex behandeling gehad en zijn er veel dingen ge-reset. Allemaal fijne behandelingen waarbij je heerlijk ontspant. En hoe het lichaam reageert bij het resetten door te gaan bewegen is een aparte ervaring. Dat moet je meemaken.

Nu, na 7 behandelingen is het verschil groot met de eerste keer. De klachten zijn grotendeels weg. Ik durf zo nu en dan weer brood te eten en dat gaat dan goed. De pijn is voor het grootste deel weg. En ik heb het idee dat alles op zijn plek valt en ik voel me letterlijk opgeruimd.

Ik blijf graag zo nu en dan terugkomen om lekker in mijn vel te blijven zitten.

N

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2022

Ik ben per toeval achter het adres van Anna gekomen.

Ik heb zelf veel lichamelijke klachten, knieprothese waar ik pijn aan heb en niet lange wandelingen kunnen maken.

Al na de eerste behandeling door Anna veel vooruitgang geboekt, minder pijn en kan weer wandelingen maken.

Heb ook last van nek, schouder en rug. Hiervoor wordt ik ook behandeld door Anna.

Ben zeer tevreden over de behandelingen die Anna mij geeft, Top.

In het verleden ook vaak behandeld door Osteopathie, fysio’s en pijnvermindering, dit helpt wel voor korte tijd maar op den duur komt het weer terug.

Tot nu toe kan ik me weer beter en vrijer bewegen,

Zeer blij met behandeling en ervaringen van Anna,

Heel veel dank.

Alie

a

Fijne behandeling

Rated 5,0 out of 5
27 september 2022

Een aantal jaar geleden al een keer bij Anna geweest om te ervaren wat het met mij deed.

Thuis reageerde mijn lichaam best wel heftig, hoofdpijn, heftige stoelgang en misselijk.

Dat was in een periode dat ik veel moest verwerken op geestelijk gebied.

Na app contact met Anna, voelde ik me al wat beter. Ook het advies om na de behandeling goed water te drinken.

Nu had ik erg last van een been. De huisarts kon niets vinden. Ook was ik de laatste tijd weer erg onrustig en angstig. Contact opgenomen met Anna en heeft ze bij mij de metamorfose massage toegepast. Dit past beter bij mij. Geen heftige reactie daarna. Voelde me na een paar dagen veel meer ontspannen en rustiger. De pijn in het been was ook weg en geen last meer van gehad.

Anna voelt goed aan wat je nodig bent en luistert echt naar je 👍🏻

Tjitske

Een wereld van verschil

Rated 5,0 out of 5
1 september 2022

Na een lange zoektocht met ons 2 jarige dochter bij Anna terecht gekomen. Onze dochter had sinds haar geboorte veel onrust in haar lijf, was nooit echt ontspannen, sliep weinig en leek op alle soorten voeding te reageren met erge buikpijn en obstipatie. Ze zat duidelijk niet lekker in haar vel. Ook op visite bij Anna vond onze dochter veel te spannend, dus werd besloten om op afstand te behandelen.

Anna was heel begripvol en bood een luisterend oor, waarna ze dus op afstand aan de slag ging.

Na 2 behandelingen hadden we al een ander kind! Wat een wereld van verschil! Meerdere dingen werden gereset en dat is duidelijk te merken.

Ik zou zeggen: probeer het zelf, het werkt écht!

Rixt

Dwangneurose

Rated 5,0 out of 5
26 mei 2022

N.a.v. positieve reviews heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met Anna van Slageren gemaakt. Ik heb dwangneurose en meestal heb ik er niet veel last van (ik gebruik medicijnen) maar er zijn perioden dat ik er meer last van heb dan anders. Zo’n periode was weer aangebroken en heb een aantal keren metamorfose therapie gehad van Anna. Tijdens zo’n behandeling kom je helemaal tot rust. Ook in mijn hoofd werd het weer rustiger. Dwangneurose zal ik altijd houden, maar heb er nu minder last van door de rust in mijn hoofd. En dat voelt fijn! Bedankt Anna!

Anoniem

Corona

Rated 5,0 out of 5
26 mei 2022

Na 2 weken corona was ik er zo klaar mee, dat ik contact met Anna heb opgenomen.

Of ze mij kon verlossen van die nare Corona klachten..ik had last van het spijsverteringstelsel, bepaalde voeding stond zo tegen, maar ook smaak was in onbalans.

worst en kaas was zo extreem zout

en vies.

Had last van hoestbuien en een benauwd gevoel, mijn hele lichaam voelde als een lege holle wattige zak.

En mijn voorhoofd gaf druk bij inspanning.

soort van verkrampt voorhoofd gevoel.

Daar wist Anna mij wonderwel van af te helpen.

Anna heeft mij via beeldbellen behandeld en het aparte was dat ik tijdens de behandeling al verbetering voelde.

Vanmorgen bij het wakker worden ervaarde ik meer energie. Het voelde ineens een stuk beter!

De kaas op mijn boterham smaakte ineens goed, geen overdreven zout smaak meer.

En het doffe wattige gevoel in mijn lijf en het verkrampte voorhoofd gevoel is met de noorderzon verdwenen.

Chapeau Anna, blij met het resultaat

Anoniem

Aanrader

Rated 5,0 out of 5
26 mei 2022

Ik ben bij Anna gekomen door mond op mond reclame. Ik hoorde van meerdere mensen goede dingen over Anna en omdat onze pasgeboren zoon erg onrustig was vooral s avonds ben ik zelf voor de therapie gegaan. Aangezien de grootste onrust toch wel werd gecreëerd door mijn eigen volledige burn out. Toen ik de mooie wachtkamer inliep voelde ik eigenlijks gelijk al de ontspannende energie. Voordat ik kon gaan zitten kwam Anna mij al halen. Samen zijn wij toen de behandelkamer ingestapt en deze is prachtig en zeer ontspannen heel goed verzorgd. We hebben samen mijn klachten besproken en Anna is een geweldig luisterend oor ze staat voor alles open en niks is haar nieuw. We zijn dan ook begonnen met mijn burn out en dagelijkse klachten. Nadat we die hebben behandeld zijn we doorgegaan met allerlei vroegere klachten. Ik heb met verbazing gevoeld wat het allemaal met mij gedaan heeft en hoeveel beter ik er van ben geworden. De healingen waren voor mij heerlijk en vooral emotioneel ontspannend. De behandeling is zo fijn dat je er wel iedere maand een keer heen kunt gaan om gewoon te genieten van de energie. Zeker een aanrader waard!

Anoniem

Heel bijzonder

Rated 5,0 out of 5
28 maart 2022

Anna is langs geweest bij mijn paard. Ze gaf aan dat ik ook moest weten en voelen wat energie is. Heel raar, maar ik kon niet stil blijven staan en draaide helemaal door de energie.

Mijn paard heeft na 1 behandeling al veel baat gehad bij de behandeling en ik heb nu 3x keer een behandeling gehad en ik ben echt verbaasd!

Mijn jarenlange klachten van hoofdpijn, last van mijn nek en rug zijn verdwenen.

En, ik heb al jaren last als ik koemelk producten eet of drink. Daarvoor ben ik al bij een arts geweest, maar dat hielp niet voldoende.

Ik was er al vanuit gegaan dat dat bij mij zou horen, maar gelukkig lijkt dat niet zo te zijn. Het is heel bijzonder en het voelt bijna als een wonder. Ik kan weer beginnen met koemelk producten en ik reageer er voor zover niet op. Dat mij klachten zouden kunnen verdwijnen of zoveel minder zouden kunnen worden, dat had ik nooit durven dromen!

Laura

Fijn en doeltreffende behandeling bij Anna

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2022

N.a.v enkele enthousiaste reacties uit mijn omgeving en na het lezen van de reviews heb ik een afspraak gemaakt bij Anna. Ik wilde graag weer in balans komen, zowel fysiek als mentaal.

De behandelingen vinden plaats in een fijne ruimte op een respectvolle, betrokken manier. Je voelt je echt gehoord en gezien.

Tijdens het behandelingstraject brak ik door een val van de trap bij mij thuis mijn heup. Het revalidatie helingsproces verliep moeizaam. Anna heeft echt geholpen om balans, rust en acceptatie te vinden. Een paar dagen na de eerste behandeling ging het al een stuk beter met mij en met mijn heup.

Ik ben er nog niet, maar ga vol vertrouwen verder met de , voor mij doeltreffende behandelingen.

LRR

Was sceptisch, maar ook nieuwsgierig.

Rated 5,0 out of 5
7 maart 2022

Ik kwam bij Anna terecht via via.

Was sceptisch, maar ook nieuwsgierig.

Al jaren loop ik rond met pijn in mijn onderrug en bil, kan dan een poosje niet functioneren.

Ziekenhuis bezoekjes afgelegd, fysiotherapie, oefeningen etc,etc.

Van alles geprobeerd dus, niets hielp.

De klachten kwamen telkens terug.

Vanaf de allereerste behandeling gebeurde er van alles in mij.

Ik begon weer een beetje mezelf te worden.

Ik ben nu een half jaar verder en heb heel veel nare ervaringen kunnen los laten, samen met Anna, want wat kan ze luisteren!

Voor het eerst deze winter heb ik de extreme pijnklachten, die ik altijd voelde, niet meer gehad.

Ik kan weer beter functioneren, dat is een opluchting!

Ik sta weer blijer in het leven.

Ik ben er nog niet helemaal, maar heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen.

Anoniem

Super fijn geholpen.

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2022

Onze hond Buddy heeft al langere tijd klachten, hij loopt mank. De dierenarts kon ons niet echt verder helpen en via via kwamen we bij Anna terecht. We zijn echt heel vriendelijk geholpen, met aandacht en zorg. De dingen die Anna ons na de behandeling over Budddy vertelde, konden we goed plaatsen. Buddy loopt nu na 1 behandeling al heel veel beter. In het begin merkte we geen verbetering, maar na een week begon hij toch langzaam beter te lopen. Daar zijn we uiteraard echt heel erg blij mee. We kunnen dit iedereen aanraden. Het is een kleine investering tegen een grote winst.

Maggy

Zeer bijzondere ervaring

Rated 5,0 out of 5
18 januari 2022

Ik liep al heel lang met vage klachten en kleine ontstekingen in mijn lichaam, wat mij steeds meer ging hinderen met mijn werk. Door zoeken en open staan voor andere mogelijkheden ben ik bij Anna gekomen. Die mij heeft behandeld en dat heeft me zeer goed gedaan voel me fitter en meer ontspannener.

John

Fijne en doeltreffende behandeling bij Anna

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2022

In juni 2021 kwam ik bij Anna wegens rugklachten, pijn in de schouders, heupklachten en hoofdpijn.

Bij binnenkomst zag Anna direct al een enorme scheefstand in het bekken en heupen.

Daar is ze gelijk mee aan de slag gegaan en heeft me na een paar behandelingen weer recht gekregen, met als gevolg dat ik weer veel beter liep en ook veel rechter op stond, wat ook een zeer positieve werking op de schouders had.

De wervels vanaf de nek tot het staartbeen werden in een paar behandelingen gereset en in hun oorspronkelijke stand gebracht, wat een enorme verlichting en bevrijdend gevoel gaf; bewegen ging veel soepeler!!

Na ook de nek – en hoofdpijn klachten behandeld en gereset te hebben was ook dit een hele fijne ervaring, met zo weinig lichaamlijk contact zulke geweldige resultaten. De sfeer bij Anna is zo ontspannend en weldadig, heerlijke zachte muziek op de achtergrond en de rustige behandelswijze van Anna maken dat je je er gelijk ontzettend op je gemak voelt.

Verder had ik ook nog rheumatische pijnen aan de knokkels van m’n handen; ook deze zijn na behandeling enorm opgeknapt.

De laatste behandeling was een metamorfose massage, een heerlijke maar diepwerkende massage, je voelt je erna herboren!!

Al met al heb ik hele fijne en doeltreffende behandelingen bij Anna gehad, die me enorm opgeknapt hebben; ook een enorm winstpunt is dat ik veel minder pijnstillers slik en nagenoeg geen hoofdpijn meer heb.

En dat je ineens merkt dat je je veel beter voelt, dat is ook echt opmerkelijk.

Ik kan een ieder een behandeling bij Anna van harte aanraden; blijf niet met je vage en zeurende klachten rondlopen, maar geef het bij Anna een kans; hopelijk knap je er net zo van op als ik !!

Dank Anna voor je fijne behandelingen en voor wie je bent,

Liefs,

Martijntje

Fantastisch resultaat bij ons hondje, en dat op afstand!

Rated 5,0 out of 5
26 november 2021

Ik woon in Zuid Limburg, Anna in Friesland, maar afstand doet er niet toe voor een behandeling met Quantum-Animal. Hier het bewijs dat dat ook kan op afstand.

Ons hondje Bo had veel last van jeuk en was erg onrustig. Bleef maar likken en bijten tot zijn huid kapot was. Volgens de dierenarts was het een allergie of zat het in zijn gedrag. Maar waar begin je dan de zoektocht? Voor ons is de zoektocht na 1 behandeling van Anna gestopt. Ze heeft Bo op afstand, a.d.v. een foto, behandeld (gereset) voor de jeuk en stress. Ook heeft ze Bo getest op eventuele andere verstoringen. Daar kwamen darmen, luchtwegen en huid alsmede huisstofmijt naar voren. Ook deze heeft ze gereset. Bo was tijdens de behandeling heel rustig en ging zelfs ontspannen liggen. Na een paar dagen waren zijn klachten ineens verdwenen. Gewoon weg, als sneeuw voor de zon! Echt verbluffend en zo fijn. Ons hondje was weer klachtenvrij. Niks geen jeuk, likken, krabben, bijten, niks meer! Zonder ook maar enige medicijnen.

Ik kan alleen maar zeggen; chapeau Anna en heel veel dank! Een aanrader voor iedereen!!

Mariska

Herboren

Rated 5,0 out of 5
17 november 2021

Ik kwam met meerdere pijn klachten en een deel spanningen in mijn hoofd. Al na 1 behandeling voelde ik me stukken beter. Nu, ongeveer 2 maanden na de 1ste behandeling, mijn lichaam is weer in balans, pijn klachten zijn helemaal verdwenen. Als ik dit van te voren had geweten, was ik veel eerder hier heen gegaan!

Odette D.

Meerdere klachten

Rated 5,0 out of 5
3 november 2021

Via via had ik gehoord over deze praktijk. Zelf had ik last van stress en dit merkte ik lichamelijk ook door klachten in mijn nek, schouders en rug. Door Anna weer in balans geraakt, het voelde ontzettend ontspannend en rustgevend.

Bij kickboksen op mijn rib geraakt, ik had erg veel pijn zelfs bij mijn ademhaling. Mijn pijn verdween. bizar wat Anna in een korte tijd voor mij heeft kunnen betekenen.

Anke

behandeling na elleboogbreuk

Rated 5,0 out of 5
15 juli 2021

Na een vervelende elleboogbreuk kon onze dochter haar arm niet meer buigen en met strekken was haar arm behoorlijk gebogen nog. Heel vervelend en er zat vrijwel geen verbetering in na verloop van tijd. Na goede ervaringen van familieleden bij Anna dacht ik dat dit wel eens iets kon zijn om haar arm te verbeteren. Twee keer zijn we op locatie geweest en twee keer heeft Anna haar behandeld op afstand. Ook voor haar wagenziekte. Ze kan haar arm nu bijna recht krijgen en ook in het buigen zit verbetering. De wagenziekte is veel minder aanwezig dan voorheen. We zetten nog even door maar we zijn al heel blij met deze vooruit gang!

T.A.

Behandeling van Anna

Rated 5,0 out of 5
26 april 2021

Vorig jaar februari ben ik heel erg ziek geworden. Toen niet getest.maar wel echte corona klachten

Een jaar lang omgekwakkeld met mijn gezondheid, meerdere klachten

Van nekpijn schouder rug pijn

Moe.hoofdpijn duizelig men lichaam was erg uit balans

Door 4 behandelingen van Anna ben ik weer in balans geraakt

Zo’n bijzonder gevoel en rustgevend

Ik raad het iedereen aan

Alien

Brandwond

Rated 5,0 out of 5
10 april 2021

Een aantal weken terug is mijn voet ernstig verbrand.

5 weken afschuwelijke pijn gehad en voor de ontsteking 3 antibiotica kuren gehad.

Omdat de pijn ondraaglijk was, had ik Anna Van Slageren van natuurgeneespraktijk PARALLEL ingeschakeld.

Ik ben bij haar praktijk geweest en ze heeft mij meerdere keren op afstand met frequentie therapie behandeld.

Hoe wonderbaarlijke het klinkt, het heeft mij ontzettend goed geholpen en de pijn verdween als sneeuw voor de zon.

De open brandwond wat er vies, open en dik uitzag en maar niet dicht wilde gaan, is nu mooi dicht, rustig en pijnvrij.

Hoe mooi is dat!!

W.K

Heupklachten

Rated 5,0 out of 5
7 februari 2021

Ik liep al ruim 2 jaar met heupklachten van de ene fysiotherapeut naar de andere en ook een osteopaat bezocht ik zonder resultaat. Ik kwam via een vriendin van een collega van mij aan het adres van Anna van Slageren. En eerlijk is eerlijk, was ik hier maar eerder terecht gekomen! Ze constateerde dat ik behoorlijk scheef en gedraaid stond en wat de fysio’s niet voor elkaar kregen, heeft Anna in 4 sessies Quantum-Touch wel kunnen bereiken. En heeft ze mij niet alleen van de ergste heuppijn verlicht, maar ook mijn met regelmaat terugkerende migraine heeft de kop nog niet weer opgestoken. Verbluffend en heel indrukwekkend wat Anna in korte tijd voor mij heeft kunnen betekenen. Anna dankjewel hiervoor.

Marijke

20 jaar lang last van allergie!

Rated 5,0 out of 5
15 januari 2021

Door mijn kattenallergie was het niet haalbaar een kat te nemen! Erg jammer! Tot een vriendin van mij een nestje had en ik een kitten op proef mocht. Na een week begon mijn allergie (niezen, snotteren, jeukerige ogen) erge vorm te krijgen, maar was al om en wou van die allergie af. Maar hoe? Zo kwam ik bij Anna. We zijn aan de slag gegaan en kan nu zeggen, ik heb geen allergieklachten meer! Anna heeft alles eraan gedaan wat toepasbaar was en ik kan dus mijn kat gewoon houden!

Ik was eerst wat sceptisch wat betreft erin te “geloven” of dit kon werken. Denk nu dat het niet om geloven gaat, maar dat het gewoon echt werkt!

Anoniem

Dankjewel

Rated 5,0 out of 5
29 december 2020

Hierbij een bericht over onze Drentse patrijs hond Seija

Ik wil je graag laten weten, dat het best goed gaat met Seija. Als ik nu de app wisseling teruglees is het haast niet voor te stellen hoe beter ze in haar vel zit. Niet meer in alle hoeken wegkruipen en ook de verlatingsangst is zo goed als over.

De vuurwerk knallen die af en toe klinken vind ze niet leuk, maar leid niet tot hevige paniek.

Wellicht heeft jou behandeling toch geholpen maar was er een langere tijd nodig voor herstel.

We zijn verbaasd, blij, opgelucht etc.

Groet Jansje

Jansje

Rug en nekklachten

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2020

Via een kennis ben ik bij Anna in haar praktijk terecht gekomen i.v.m nek/rugklachten.

Na een kennismaking en vervolgens een eerste behandeling voelde ik al verandering; een bijzonderen ervaring!

Mijn bekken stond scheef en dit moest weer in de oorspronkelijke stand terug.

Anna luistert, is rustig, overlegt met je en geeft tevens duidelijk uitleg hoe en wat zij tijdens de behandeling doet.

Anna heeft mij nog een aantal vervolg behandelingen gegeven met een goed eindresultaat .

De voetreflexmassage is ook bij mij toegepast en dit heeft, naast dat het heerlijk ontspannen is, mede bijgedragen aan een goede balans (rust) van het lichaam/hoofd en dat uiteindelijk de energie weer beter kan (door) stromen.

Heel erg bedankt Anna

Anoniem

....

Zo bijzonder

Rated 5,0 out of 5
20 september 2020

Bijna 42 weken zwanger, de inleiding stond al geplant. Gelukkig was het strippen gelukt. Daar achter aan had ik een afspraak bij Anna geplant, voor een Voetreflex massage in de hoop dat de bevalling flink geactiveerd zou worden. Wie niet waagt wie niet wint, dacht ik zo.

Maar tijdens deze behandeling kreeg ik gewoon al lichte krampen in mijn buik. Alles met elkaar heeft het er gewoon voor gezorgd dat ik natuurlijk kon bevallen. HOE FIJN!!!

Het was een heerlijke ontspannen behandeling.

Annafolien

Wonderlijke ervaring.

Rated 5,0 out of 5
8 september 2020

Na 2 maanden met pijn in mijn linkerarm rondgelopen te hebben kreeg ik een tip van mijn vriendin. Maak eens een afspraak bij Anna van Slageren. Zo gezegd zo gedaan. Stond hier wel wat sceptisch tegenover. Ze raakt je niet of nauwelijks aan. Hoe kan het dan beter worden? Bij de eerste sessie reageerde mijn lichaam toch op Anna. Een aparte gewaarwording. Gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Na de 2e afspraak voelde ik na 2 dagen geen pijn meer in mijn arm. Aangezien ik veel met mijn armen moet werken toch even een dagje gewacht of de pijn niet terug zou komen. Gelukkig is dit niet gebeurd. Mijn motto is: eerst ondervinden en dan pas geloven. Dit had Anna bij onze eerste afspraak ook wel aan mij gemerkt. Een wonderlijke ervaring rijker.

Anoniem

Mijn ervaring

Rated 5,0 out of 5
5 september 2020

Vorig jaar ben ik voor het eerst in contact gekomen met Anna, ik had veel last van mn rug en m’n knie. Voor m’n knie liep ik al bijna een half jaar bij de fysio en speelde voetbalwedstrijden met tape. Maar het hielp niet. Na 1 behandeling van Anna waren wonderbaarlijk mijn knie klachten over en kon ik weer pijn vrij voetballen. Na 2 behandelingen had ik ook geen last van m’n rug meer. Helemaal top!

Zo nu en dan als ik weer eens klachten heb ga in weer even bij Anna langs en ben ik vaak snel weer klachten vrij.

Annelie Stoelwinder

Paard bonito

Rated 5,0 out of 5
12 juli 2020

Update❤

18 Juni en 2 juli is Bonito behandeld door Anna 🙏

Bonito liep kreupel.. Last van zijn lijf en was door dat alles niet o gemotiveerd met rijden (ik miste het bokken/steigeren en aanstellen onder het zadel) wat logisch was want meneer was niet goed! Dik linker been… En toch weer lats van zijn rechter pees (peesblessure gehad)

Nu zijn we even verder en hebben we maandag 15 min gelongeerd wat verdorie suer goed ging!! Een werkwillig paard stond er voor mijn neus 🐎

Dinsdag vrij🦄

En vandaag gewoon 5 kilometer gereden 😍 stap draf galop bokken steigeren blazen om niks alles zat erop🤗

Anna bedankt❤️🙏bo en ik zijn je dankbaar💕

Ilse Wolfs

Van angst naar liefde

Rated 5,0 out of 5
9 juli 2020

Waar angst het overnam van liefde en ik meerdere jaren niet geluisterd had naar de signalen van mijn lichaam wees een vriendin mij op de praktijk van Anna.

Anna luisterde vanuit liefde en oprechte aandacht naar mijn “verhaal”. Eerst heeft ze mijn bekken rechtgezet zodat de energie weer beter kon gaan stromen. Vanuit daar heeft Anna de wekelijkse behandelingen afgestemd op mijn welbevinden. Door mijn angst was mijn trillingsniveau erg laag en dit heeft Anna heeft middels quantum touch, voetreflex, EFT (Emotional Freedom Technique), energiebehandeling en metamorfose massage weten te verhogen naar het hogere niveau van liefde.

Anoniem

Anoniem

Bijzonder!

Rated 5,0 out of 5
6 juli 2020

Ik had van een kennis gehoord van Anna haar praktijk, ze dacht dat het iets voor mijn maandelijks terugkerende migraine kon zijn. Na contact met Anna te hebben gezocht ( die dacht ook wel wat voor me te kunnen betekenen) zijn we de behandeling gestart. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar ik noem het in één woord bijzonder!

Na te zijn recht gezet, waren gelijk wat bijkomende kwaaltjes een stuk opgeknapt en ben ik de eerste maandelijkse periode zonder migraine doorgekomen.

Een bijzondere vrouw en een bijzondere ervaring

Ik kan alleen maar zeggen Dank!!

Mocht het nodig zijn zoek ik contact.

Anja

Nare val

Rated 5,0 out of 5
30 mei 2020

Na een nare valpartij waarbij ik op mn jukbeen was gevallen had ik binnen een uur een oog dat blauw was , half dichtzat, een grote wond op mn jukbeen en veel vochtophoping, 2 dagen later had ik een afspraak met Anna en heeft ze het oog ook meebehandeld, de dagen erna knapte het eigenlijk heel snel op, de volgende afspraak was anderhalve week later en was er op een rose plekje na niks meer van te zien , zelfs geen litteken, dankzij quantum touch en mijn zelfhelende vermogen, ik sta er elke keer weer versteld van 🍀

Anoniem

Hooikoorts

Rated 5,0 out of 5
18 mei 2020

Na een jaren lange zoektocht om van mijn hooikoorts klachten af te komen .En van alles geprobeerd te hebben aan middeltjes ,heb ik de stap genomen om mij een keer door Anna te laten behandelen. Ik sta er nog van te kijken maar na de behandeling heb ik geen klachten meer van niezen, verstopte neus en een grieperig gevoel .Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb. Anna bedankt hiervoor en succes met je praktijk 🍀

Margreeth van der Wal

Ook voor de dieren

Rated 5,0 out of 5
15 mei 2020

Ramona mijn koningspoedels was erg down had altijd vieze ogen. Tot ik via via hoorde van Anna. Ik heb een afspraak gemaakt mijn honden en katten zijn me alles dus ik dacht niet geschoten is altijd mis. Anna kwam thuis en hoe Ramona op haar reageerde was voor mij vreemd ze gaf zelf aan waar ze behandeld wilde worden. En tot nu toe inmiddels al weer een meer dan een half jaar later is ramona weer vrolijk haar ogen zijn schoon. Ze had een trauma ik heb 2 jaar geleden mijn Bull Mastif in moeten laten slapen, Ramona is niet mee geweest naar de DA ik kwam terug zonder hond Ramona heeft lopen zoeken en was erg stil speelde niet meer lag maar op haar plaats ik heb toen een jonger zusje van haar in huis genomen maar dat hielp wel wat maar toch bleef ze lusteloos. Anna wil ik dan ook bedanken voor haar hulp ze is gelukkig weer de oude.

Bij een 2e afspraak na 2 weken had net de kater van mijn dochter een hersenbloeding gehad dat wij het voor hem belangrijk vonden om hem eerst door Anna te laten behandelen ook onze spetter is bijna de oude hij kon niet meer lopen met zijn achterpoten die zijn bijna hersteld hij glijt nog wel wat weg bij een snelle beweging maar hij loopt springt weer. Anna wou Ramona daarna nog even behandelen maar Ramona liep bij haar weg dus het bleek genoeg te zijn.

Nogmaals bedankt Anna namens onze dieren

Anoniem

De ervaring die ik heb bij praktijk parallel.

Rated 5,0 out of 5
14 april 2020

Bij anna van slageren is het bijzonder hoe zij mensen weer van hun klachten kan af helpen .

En kan zorgen dat je lichamelijk en geestelijk in balans bent .

Voor mij is het een uitkomst om zo goed te functioneren in deze stress vol maatschappij.

Het is voor iedere om eens te ervaren wat het met je doet dus klachten .

Naar anna van slageren.

Groet Anja

Anja

Behandeling op afstand tijdens de Coronacrisis

Rated 5,0 out of 5
13 april 2020

Al even ben ik bij Anna in behandeling. Het effect van de behandelingen heeft mij blij verrast!! Ik ben dik tevreden. Ook tijdens deze crisis kom ik wel een behandeling gebruiken. Ik heb het ervaren, en de werking hiervan is niets minder dan in ‘reallife’. Erg prettig. Dankjewel Anna!

Anoniem

De ervaring die ik heb bij praktijk parallel.

Rated 5,0 out of 5
12 april 2020

Bij anna van slageren is het bijzonder hoe zij mensen weer van hun klachten kan af helpen .

En kan zorgen dat je lichamelijk en geestelijk in balans bent .

Voor mij is het een uitkomst om zo goed te functioneren in deze stress vol maatschappij.

Het is voor iedere om eens te ervaren wat het met je doet dus klachten .

Naar Anna van Slageren.

Groet A

Anja

Wat een prettige ervaring.

Rated 5,0 out of 5
10 april 2020

Wat kan je toch goed luisteren Anna. Zo direct en persoonlijk in het contact. Een fijne ervaring die mij weer extra rust geeft. Tot de volgende keer.

Ernst-Jan

Recensie

Rated 5,0 out of 5
8 april 2020

Door een gesprek met vrienden kwam ik in aanraking met de natuurgeneespraktijk “Parallel”. Ik werd vooral getriggerd door “pijnvrij” en “alles weer kunnen doen”. Door de beperkingen die ik heb ervaren na mijn nekhernia’s en depressie, had ik zoiets van “baat het niet dan schaad het niet!”

Mijn ervaringen tot nu toe zijn heel positief. Vanaf het eerste consult gebeurde er iets. Dat iets is moeilijk de definiëren, maar het is er wel. Er gebeurt lichamelijk iets, ik ervaar meer ruimte, meer gevoel, meer warmte en meer balans. De behandeling heeft niet alleen te maken met je lichamelijke reageren maar ook zeker met je mentale balans. Zo ervaar ik dat lichaam en geest zoveel met elkaar te maken heeft. Vasthouden of loslaten hebben zoveel effect of het lichamelijk welzijn. Vaste patronen heb ik moeten doorbreken. Dankzij Anna, die de juiste vragen weet te stellen en de juiste sfeer weet te creëren, komen we tot de kern en kan daaraan gewerkt worden.

Mart

Ervaring bij Parallel

Rated 5,0 out of 5
6 april 2020

Met voor mij, grote en kleine lichamelijke klachten, stapte ik toch wat onzeker en gespannen bij Anna binnen. Ik werd warm en hartelijk ontvangen waardoor de eerste spanning meteen van mij af viel. Mijn grootste klacht was het evenwichtsprobleem, waarvan mij door artsen verteld was dat ik ermee moest”leren leven”. Na mijn 1e bezoek aan Anna was het al veel minder! Nu na 3x te zijn behandeld kan ik tot mijn grote vreugde zeggen, dat ik geen evenwichtsprobleem meer heb! Geen duizelingen en valpartijen meer gehad. Ik heb het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer terug en voel mij vrij en blij.

Ik kan iedereen aanraden om de hulp die je nodig hebt, bij Anna te zoeken. Persoonlijk wil ik nooit weer anders.

Esther

Recensie

Rated 5,0 out of 5
2 april 2020

Een aantal behandelingen bij Anna gehad. Ik stond er soms van te kijken wat er tijdens een behandeling met mijn lichaam gebeurde. Veel profijt gehad van de behandelingen waarbij de klachten verminderd werden en soms zelfs helemaal weg gingen! Ik kijk positief terug op de behandelingen, bedankt!

Anoniem

Ervaring bij Anna

Rated 5,0 out of 5
30 maart 2020

Ik had gekneusde ribben door een val, had veel pijn bij het hoesten en bepaalde

handelingen. Door mijn dochters naar Anna gegaan (zij hadden dit op Facebook

gelezen). Had zo iets van ervaar het maar het kan alleen maar beter worden….

Afspraak bij haar gemaakt en dit ervaren. Het was gelijk een verademing, ik had al

na 1 behandeling bijna geen last meer. Ben nog een keer geweest en was toen

helemaal pijn vrij.

Anoniem

Bedankt

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2020

Na een paar jaar bij een manueel arts te hebben gelopen heb ik besloten om toch maar eens naar Anna toe te gaan. Bij de arts behaalden we niet de verwachte resultaten en ik had veel positieve reacties gehoort over Anna.

Ik heb al een paar jaar erg last van mijn rug en nek en daarbij kreeg ik ook nog eens ontstekingen in mijn borstbeen en ribben waardoor ik erg benauwd was.

Al vanaf de eerste keer bij Anna was de pijn bijna helemaal over en ook de benauwdheid ging vlot over.

De eerste keer was een erg bijzondere ervaring omdat ik niet precies wist wat me te wachten stond. Maar ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ben nu een paar keer geweest en heb me in jaren niet zo goed gevoelt.

Ook is mijn dochter twee keer bij haar geweest onderandere ivm onzekerheden. Die zit nu zo’n stuk lekkerder in haar vel!

Heel erg bedank!

Jeltje

Voor mens en dier

Rated 5,0 out of 5
16 maart 2020

Ook met dieren die problemen hebben kun je bij Anna terecht. Anna is bij onze New

Forest pony geweest.

Reden hiervan was dat wanneer ze haar jaarlijkse enting had gehad, ze de dag

ernaar een erge allergische reactie had. Anna heeft haar eerst getest en ze bleek

toen sterk te reageren op influenza en op de tetanus reageerde ze zwak. Anna heeft

haar toen behandeld voordat ze de enting kreeg. Veearts heeft haar een week na de

behandeling geënt en ze heeft helemaal nergens last van gehad!

Anoniem

Goed resultaat

Rated 5,0 out of 5
2 maart 2020

Onze dochter liep al een tijde bij de fysio met schouder klachten en dit knapte maar

niet op. We besloten toen om maar eens bij Anna aan te kloppen.

Ze is allereerst door Anna recht gezet, haar ene kant van het schouderblad bleek

een stuk hoger te staan dan de andere kant. Ook heeft Anna nog andere

handelingen gedaan en dit met goed resultaat. Ze was na twee behandelingen een

stuk opgeknapt en had geen pijn meer… Afgelopen maand was het een jaar geleden

dat ze weer last kreeg. Gelijk weer een afspraak gemaakt en weer twee

behandelingen gehad inmiddels met als resultaat geen pijn meer in het schouder!!

Anoniem

Goede resultaten

Rated 5,0 out of 5
29 februari 2020

Een poosje geleden kwam ik via een vriendin bij Anna terecht en inmiddels zijn we een aantal behandelingen verder. Anna heeft, door middel van quantum touch, innerlijke blokkades bij mij gereset. Dit resulteert voor mij in meer energie, geen verstopte neus meer en ik zit gewoon beter in mijn vel. Anna is vriendelijk, rustig en stelt je op je gemak. Ik ben blij dat ik bij Anna terecht ben gekomen en verwacht na nog meer behandelingen, nóg betere resultaten te behalen!

Elske

Bijzondere ervaring

Rated 5,0 out of 5
14 februari 2020

Onze zoon heeft veel baat gehad bij de behandelingen van Anna.

Voorheen gebruikte hij verschillende pufjes en was hij geregeld ziek. Vaak erg verkouden, benauwd en vaak aan de antibiotica.

Warm eten vond hij niet lekker, hij kreeg het niet weg.

Afgelopen zomer zijn we 3 of 4 keer bij Anna geweest. Onze zoon vond de behandelingen prettig en kon goed zelf aangeven wanneer het ‘klaar’ was.

Nu zijn we een half jaar verder: Onze zoon gebruikt geen pufjes meer, is nog niet weer ziek geweest, heeft enorm veel energie. Hij is een aantal kilo aangekomen en eet steeds meer met de pot mee.

Anoniem

Rug en bekken

Rated 5,0 out of 5
12 februari 2020

Ik heb al 4 jaar last van mijn rug en bekken. Met veel klachten aan linkerbeen ( tintelen, doof). Zo heftig dat ik mijn huishouden en zorg voor de kinderen afgelopen jaren niet altijd zelf heb kunnen uitvoeren. In de afgelopen 4 jaar heb ik heel wat dokters, therapeuten, ziekenhuizen, medicatie en behandelingen gehad. Maar niets helpt goed. Nu ben ik 7 behandelingen verder bij Anna. Mijn bekken/rug staan recht, mijn been tintelt niet meer. Doe het volledige huishouden weer zelf en ben zelfs voor halve dagen weer aan het werk. Hoef ik niet meer na te denken hoe ik ga zitten, of ik te lang sta enz. Kortom: ik kan weer doen waar ik zin in heb.

De behandelingen van Anna zijn erg prettig, ze stelt je op je gemak en denkt goed mee. Zo kom je snel bij de kern van het probleem.

Een hele bijzondere ervaring, mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen en heb het vertrouwen in mijn lichaam weer terug.

Iris Marije

Recensie Anna

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2020

Medio december belde ik Anna omdat ik al een aantal maanden niet lekker in mijn vel zat. Ik was onrustig, vermoeid, piekerde veel en had elke dag last van een knoop in mijn maag. Het lukte me niet meer te ontspannen. Ik had al meerdere dingen geprobeerd maar kwam niet verder. Dat zorgde bij mij voor onzekerheid en verdriet. Op aanraden van mijn moeder nam ik contact op met Anna. Een week na ons telefonisch contact kon ik al bij haar terecht. We begonnen met een kort kennismakingsgesprek. Anna stelde me op mijn gemak en toonde oprechte interesse in mijn situatie. Er kwam al snel een gevoel van vertrouwen waardoor ik me goed over kon geven aan de behandeling. In een paar behandelingen wist Anna mijn bekken en heupen recht te zetten, zonder aanraking, waardoor de energie weer beter kon stromen. Heel bijzonder. De voetreflexmassages hebben voor rust in mijn hoofd en lijf gezorgd. Anna doet haar werk met haar hart. Ze is vriendelijk, toegankelijk en toegewijd. Door de ontspannen sfeer in haar praktijk, met kaarsjes en rustgevende muziek, kan je echt genieten van de behandeling. Dankzij de hulp van Anna heb ik mezelf in een periode van vijf weken teruggevonden en voel ik me weer gelukkig, zelfverzekerd en energiek. Dankjewel Anna, voor je goede zorgen

Nynke