Wat is natuurgeneeskunde?

De natuurgeneeskunde is NIET bedoeld om een ziekte of klacht te bestrijden. Het is bedoeld om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te vergroten. Ieder lichaam is namelijk in staat om zichzelf te genezen, alleen heeft dit soms extra hulp nodig. Je wordt in de natuurgeneeskunde als ‘geheel’ bekeken en niet alleen de klacht of ziekte. Dus hoe je emotioneel, fysiek en geestelijk er voor staat. Natuurgeneeskunde is een verzamelnaam voor verschillende alternatieve geneeswijzen zoals voetreflextherapie, metamorfose massage, energetische therapie, en het resetten van allergieën. Dit is wat ik toepas in mijn praktijk!
Ook dieren hebben enorm veel baad bij deze methode’s.

Heb jij klachten?
Laat ze oplossen doormiddel van deze mooie natuurlijke manier van genezing.

Bel voor info of afspraak 0627386585

Natuurgeneespraktijk PARALLEL
www.parallel-praktijk.nl

foto van Natuurgeneespraktijk Parallel.

 

Geef een reactie